2012-11-28 15:25:34• hírek • Szatmár.ro

Karaoke Maraton: hamarosan sor kerül a fináléra!

Lassan a végéhez közeledik a Szatmár.ro és a MusiC'at Pub közös tehetségkutató versenye. Az első három helyezett értékes nyereményekben részesül és a Szatmári Művészeti Iskola jóvoltából egy különdíj is gazdára talál.

November 29-én, csütörtök este 21 órától kerül sor a Karaoke Maraton döntőjére a szatmárnémeti MusiC'at Pubban. A döntőbe jutott nyolc versenyző produkcióit ismét egy három tagból álló zsűri értékeli majd.

Emlékeztetőül: az első elődöntőből Babos Katinka, Székely Gabriella, Sipos Ingeborg és Pop Ionut, a második fordulóból pedig Gnándt Gréta, Szilágyi Zsuzsa, Kóka Anita és Pincés Papp Katica jutott a fináléba.

A döntő első három helyezettje egy-egy két személyre szóló hosszú hétvégét nyer félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásával. A Music'at Pub pedig 500 lejjel jutalmazza az első helyezettet, 200 lejjel pedig a másodikat.

A Szatmári Művészeti Iskola jóvoltából egy különdíj is gazdára talál: az egyik ügyes versenyző egy egy éves hangképző tanfolyamon vehet majd részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: